Presetupe pentru compresoare

Cook Compression oferă presetupe proiectate la comandă pentru orice compoziție de gaz, la presiuni variind de la vid la 50.000 psi (3.450 bar), în serviciu lubrifiat sau nelubrifiat.

Design-urile avansate îndeplinesc expertiza materialelor pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice aplicației. Caracteristicile pentru aerisirea și purjarea gazului sunt combinate cu inele speciale, sisteme de control și/sau garnituri de rezervă pentru a crea soluții de emisii de înaltă performanță.

Tehnologia patentată Low-Friction™ pentru etanșările de purjare și aerisire scade temperatura tijei și prelungește durata de viață a etanșării. Presetupele răcite conforme cu API 618 asigură un transfer de căldură foarte eficient, precum și scurgeri reduse.

Design-ul presetupelor

Fiecare presetupă Cook constă dintr-o flanșă și o serie de cupe inelare care conțin adâncituri pentru inelele presetupei. Tipul și materialul inelelor variază în funcție de condițiile de funcționare.

Pentru până la aproximativ 2.000 psi (140 bar), materialul presetupei este în mod normal fontă sau fier Ni-Resist dacă aplicația implică gaze corozive. Oțelul sau oțelul inoxidabil este cel mai frecvent pentru presiuni mai mari.