Inginerie și producție de calitate

Experiența vastă, procesele de producție de calitate și suportul complet de inginerie fac din Cook Compression o resursă valoroasă pentru pistoanele și tijele compresorului.

Cook produce modele de piston dintr-o singură piesă și segmentare într-o varietate de dimensiuni, materiale și specificații. De asemenea, oferă tije de piston premium pentru toate mărcile și modelele majore de compresoare.

Pistoane realizate cu precizie

Pentru a se asigura că modelele de piston îndeplinesc sau depășesc cerințele de sarcină maximă, fiecare proiect nou este evaluat cu meticulozitate folosind software-ul de analiză cu elemente finite (FEA) și ani de experiență practică.

Pistoanele sunt prelucrate din fontă, aluminiu sau materiale specificate la comandă. Design-urile segmentare permit reparații incrementale, înlocuind doar secțiunea uzată a pistonului.

Tije de piston premium

Începând cu materialele de cea mai înaltă calitate, Cook Compression proiectează și produce tije de compresor care funcționează fiabil și oferă valoare de durată. În funcție de cerințele aplicației, tijele sunt întărite prin inducție sau acoperite cu carbură de tungsten pentru a rezista la uzură și pentru a prelungi timpul de funcționare atât pentru tijă, cât și pentru umplerea tijei. Sunt disponibile și alte acoperiri și tratamente de suprafață.

Tijele Cook sunt fabricate cu fire laminate, ceea ce mărește dramatic rezistența și elimină creșterea tensiunii.

Avantaje

  • FEA realizat pentru toate noile modele de piston
  • Tijele neacoperite au zone întărite prin inducție
  • Acoperiri cu carbură de tungsten specifice cerințelor aplicației
  • Toate tijele au fire rulate
  • Inginerie și producție la comandă
  • Toate produsele respectă sau depășesc specificațiile producătorului
  • Experiență vastă în industria de transport, colectare, procesare și rafinare a gazelor naturale