Cook Compression este o sursă sigură de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți performanța compresoarelor de cai putere fabricate de orice producător, în orice serviciu, oriunde în lume.

Cook Compression furnizează o serie de componente de înaltă calitate pentru compresoare cu piston, împreună cu servicii și sisteme pentru instalarea, controlul, monitorizarea, întreținerea și repararea acestora.

Știm că nu există un remediu universal care să poată aborda diferențele de utilaje, aplicații, medii și obiective. De aceea Cook Compression are o abordare individuală a fiecărui proiect.

Echipele interne de inginerie proiectează fiecare soluție în funcție de condițiile specifice de operare, aplicând modelare sofisticată, dinamică computațională a fluidelor (CFD), analiză cu elemente finite (FEA), simulare a dinamicii supapelor și expertiză avansată în materiale pentru a extinde intervalele de întreținere și a optimiza performanța.

Supape pentru compresoare

Cook Compression asigură fiabilitatea și eficiența pentru fiecare supapă. Datorită abordării de inginerie personalizată, gama de supape cu plăci, discuri razate, multi-element, amortizate cu inel și supape de reținere pot satisface nevoile oricărui compresor cu piston, în orice tip de service.

Detalii

Presetupe

Cook oferă presetupe pentru utilizare la presiuni variind de la vid la 50.000 psi, în serviciu lubrifiat sau nelubrifiat. Design-urile avansate, inclusiv caracteristicile pentru lubrifiere, aerisire, purjare și răcire, sunt combinate cu expertiza materialelor pentru a aborda provocările unice ale aplicațiilor.

Detalii

Inele pentru presetupe

Cook Compression este specializată în aplicații cu inele pentru presetupe pentru îmbunătățirea fiabilității compresorului, eficienței și timpilor de funcționare. Soluțiile personalizate de inele de etanșare, disjunctoare de presiune, inele de aerisire și inele de purjare/tampon depășesc în mod constant componentele tradiționale.

Detalii

Segmenți piston și benzi portante

Segmenții Cook Compression sunt optimizați pentru a reduce sarcinile, în timp ce benzile portante limitează scurgerile. Opțiunile cuprinzătoare ale materialelor și prelucrarea de precizie asigură fiabilitate și durată lungă de viață.

Detalii

Pistoane și tije

Pistoanele și tijele Cook beneficiază de proiectare și producție de precizie. De la selecția materialelor la proiectare, prelucrare până la finisaje de înaltă performanță, oferim pistoane și tije de înaltă calitate pentru serviciu de durată.

Detalii

Supape Rebecca

Sistemul de supape cu cartuș Rebecca® de la Cook Compression poate economisi timp, simplifica întreținerea și maximizează productivitatea. Este, de asemenea, o adaptare ușoară pentru majoritatea motoarelor integrale.

Detalii